HEI BLOGGEN

Me2.jpg

Håkon Jarle Sveen heter jeg. Favorittfargen min er burgunder. Yndlingsordet mitt er vagabond. Jeg bor på Tøyen. Liker å reise. Er glad i å skrive, og synes det er veldig kjekt med bøker.

Jeg studerte allmenn litteraturvitenskap ved Universitetet i Oslo, og skrev mastergrad om amerikansk etterkrigslitteratur. Jeg har også gått ett år på forfatterstudiet i Bø, og ellers holdt på med litteratur på litt forskjellige måter.

skoglesing.jpg

Å blogge om bøkene jeg leser, tenkte jeg kunne være en morsom måte å holde min egen leselyst glødende, samtidig som det er kult om jeg kan inspirere andre til å lese noe nytt. Yndlingsbok varierer med dagsformen, men litteraturens skjulte skatter og uslepne diamanter er det jeg først og fremst jakter. Bøkene med gulnede smussomslag, gravd frem fra hjørnet av et vikariat, gitt videre fra kamerat til kamerat med en insisterende begeistring; bedre blir det ikke. Ellers leser jeg mye forskjellig, først og fremst romaner, en del faktabøker, iblant en diktsamlinger, og en sjelden gang en krim. Har du et godt lesetips, send gjerne en e-post eller en melding på Instagram. Håper du finner noe på bloggen du liker!