Augustus i august

HEI BLOGGEN

Håkon Jarle Sveen heter jeg. Favorittfargen min er burgunder. Yndlingsordet mitt er vagabond. Jeg bor på Tøyen, der jeg enn så lenge nyter en ganske fri tilværelse som arbeidsledig/frilanser. Før jobbet jeg som organisasjonsrådgiver for Human-Etisk Forbund, men sa opp fulltidsstillingen for å forsøke å skrive en roman, reise mer, og for å vie mer tid til litteratur generelt.

Å blogge om bøkene jeg leser, tenkte jeg ville være en spennende måte å holde min egen leselyst glødende, samtidig som det er artig å kunne inspirere andre til å lese historiene du er glad i.

Håkon Jarle Sveen

Fra og med våren 2019 holder jeg også et egenkomponert foredrag, som jeg har kalt Hvorfor gidde lese. Foredraget er ment å skulle motivere alle slags mennesker til å lese mer, og hvis du kjenner noen som kunne være interesserte i slikt, får du veldig gjerne tipse dem om foredraget!

Av utdannelse har jeg en mastergrad i allmenn litteraturvitenskap fra Universitetet i Oslo, der jeg spesialiserte meg på narrativ teori og amerikansk etterkrigslitteratur. Jeg har også gått på forfatterstudiet i Bø, og har ellers holdt på med litteratur på litt forskjellige måter.

Har du et lesetips eller en forespørsel, send meg gjerne en e-post eller en melding på Instagram. Håper du finner noe på bloggen du liker!

Håkon Jarle Sveen